Polygonum Multiflorum Özü

Polygonum Multiflorum Özü
Ürün ayrıntıları

Ürün özellikleri

Latince Adı: Polygonum multiflorum Thunb

Bölüm kullanılmış: kök

Görünüm: sarı kahverengi toz

Özellikler:% 2 Fosfatid, özü oranı 4: 1,10: 1,12: 1

Test Yöntemi: HPLC, TLC

CAS NO: 478-43-3

Ürün Açıklaması

-Poligonum multiflorum özü, cildin merkezi sinir sistemi aktivitesini düzenlemek ve beyin yaşlanmasını geciktirmek için mevcut cilt için iyi bir yaşlanma karşıtı kozmetik katkı maddesi olarak kullanılabileceğini geciktirici etkiye sahiptir.

-Vücudun kolesterolü çalıştırma ve temizleme yeteneğini artırabilir, kan lipit seviyelerini düşürebilir ve ateroskleroz gelişimini geciktirebilir.

-Fosfolipitler gibi besin maddelerini içerir, saç köklerini besleyebilir, saç melanini yapabilir, saçları daha koyu hale getirebilir, ayrıca saç bakımı ve saç büyümesi için kozmetikler için saç besleyici saç kremi olarak da kullanılabilir.

- Polygonum multiflorum özü, günlük yaşamda vücudu uzun ömürlü, güçlü ve sağlıklı kılmak için sağlık ürünleri olarak kullanıldığı için yaygın olarak kullanılır.

- Rafine işçilik ile deneyimli işçiler tarafından homojen parçacıklar ile üretilen, hiçbir katkı maddesi ile, güvenli, yeşil ve saf.

Sorgulama